Infoisinfo Nederland

Scheel Autofauteuils Naarden
Werk in Naarden

www.scheel.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 035 695 044?

Adres

Energiestraat 29. P.C. 1411AR, Naarden, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Scheel Autofauteuils Naarden

Fysio in Naarden, Fysiotherapeut in Naarden, Advies in Naarden, Producten in Naarden

Sinds 1967 zijn wij intensief betrokken geweest bij de start en ontwikkeling van autocomfortstoelen. Hierin wordt besproken wat uw wensen, jaarkilometrage, eventuele beperkingen, klachten, in- en uitstapfrequentie en andere bepalende factoren (zoals autotype) zijn. Wij adviseren u een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen om u een goed advies te kunnen geven en u niet onnodig hoeft te wachten. .
Wij nodigen u uit ons te bezoeken voor een vrijblijvend gesprek. Zo beschikken wij in ons adviesteam over een gekwalificeerde fysiotherapeut met een tienjarige ervaring in het adviseren en begeleiden van onze klanten. .

In bijna 40 jaar tijd hebben wij dan ook een imago opgebouwd dat staat voor eerlijk advies, klantvriendelijkheid, snelle levering en een top product. .

Zonder uitzondering zijn alle werknemers trots op het product SCHEEL en beschikken over de juiste motivatie om onze klanten optimaal van dienst te zijn. .

Ons werk bestaat uit het analyseren en oplossen van zitproblemen. Ook de overige adviseurs, monteurs en bekleders zijn al vele jaren bij ons werkzaam en deskundig. .
Advies op maat .

Voor een advies op maat is het noodzakelijk dat wij met u kunnen bepalen wat uw redenen zijn om de aanschaf van een andere autostoel te overwegen. .

In de showroom wordt een ‘intakegesprek’ gehouden. U kunt hiervoor het best een bezoek aan onze showroom brengen. Ruim 35 jaar ervaring met het op maat maken van autostoelen in combinatie met constante ontwikkeling en verbetering van onze producten garanderen u een optimaal advies. .

Ons SCHEELteam bestaat uit specialisten met veel ervaring. Met als ultieme oplossing (1972) de volledig aan de bestuurder aangepaste vormgeving. Scheel had in 1968 een wereldprimeur met de befaamde S-vormige rugleuning en enkele jaren later met de verstelbare lendensteun. Deze gegevens bepalen voor een deel of de stoel op maat gemaakt of op maat instelbaar mo
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:30 17:00
   Dinsdag 8:30 17:00
   Woensdag 8:30 17:00
   Donderdag 8:30 17:00
   Vrijdag 8:30 17:00
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Scheel Autofauteuils Naarden (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe